PERFECTE.RO: Reinventare totala – MARIA RADU isi surprinde fanii cu un look nou si cu o melodie care se anunta a fi hitul verii.

Maria Radu revine în forță pe piața muzicală cu un nou single – „În Dacia ta”, o piesă funky-pop, cu influențe reggae, care beneficiază de un videoclip plin de culoare, în regia lui Costas Ivanov

Videoclipul s-a vrut unul cât se poate de special, focusat pe imaginea Mariei, extrem de fresh, în tendințe , pentru care artista s-a pregătit intens în prealabil: a mers la un centru de echitație zi de zi, pentru a-și tonifia posteriorul și picioarele, a ținut un regim strict bazat pe fructe cu miezul rose și apă de cocos și a alergat zilnic o lună alături de un antrenor personal.

Videoclipul are integrate versurile piesei într-un mod extrem de stylish, pentru ca fanii artistei să poata fredona piesa la fel ca în fața unui monitor de karaoke (lyric video). “…ai o inimă mare/ așa că nu contează/ că ai buzunare goale/ vreau să-mi umpli viața/ și nu locu’ de parcare” – sună câteva dintre versurile care transmit un mesas puternic, în care se regăsesc toți cei care iubesc cu adevărat!

“Videoclipul de față întregește un concept pe care l-am gândit alături de echipa mea: o stare de bine pe care trebuie să ți-o ofere muzica, o stare de ‘și mai bine’ pe care ți-o oferă muzica și imaginea… cu alte cuvinte, un lyric video WOW, care să vă binedispună și să vă trimită exact acolo unde vă doriți: pe plajă, în grădină sau în parc (pat) – doar alături de iubitul/iubita voastră. M-am distrat mult la filmări, am fost în priză 16 ore, am râs și am comentat, ne-am prostit ca niște copii… Dacă luăm în calcul și călătoria istovitoare Paris-București dinaintea filmărilor, pot spune că am rezistat cu grație, tot acest tur de forță fiind dedicat vouă, cei care ascultați muzica mea. Vă pup cu drag și…”nu vreau un apus de soare-n Africa, mi-e de-ajuns o noapte-n plus în Dacia ta…”, declară artista.

mai multe pe: PERFECTE.RO