URBAN.RO: Maria Radu – Dacia Ta

Multumesc mult, Edi Enache! te imbratisez,
Maria

Maria Radu este unul dintre putinii (poate chiar singurul) artist roman care nu a coborat niciodata nivelul lansarilor sale, fie ca a fost vorba de piese sau de videoclipuri. A ramas inovatoare, fresh si foarte cool, intr-un sens occidental. Publicul roman reactioneaza mai mult la reggae manelistic decat la reggae-cool si relaxat, insa nu e tarziu sa ne trezim si sa bagam piesa asta pe radio. PLAY!

“Videoclipul de fata intregeste un concept pe care l-am gandit alaturi de echipa mea: o stare de bine pe care trebuie sa ti-o ofere muzica, o stare de ‘si mai bine’ pe care ti-o ofera muzica si imaginea… cu alte cuvinte, un lyric video WOW, care sa va binedispuna si sa va trimita exact acolo unde va doriti: pe plaja, in gradina sau in parc (pat) – doar alaturi de iubitul/iubita voastra. M-am distrat mult la filmari, am fost in priza 16 ore, am ras si am comentat, ne-am prostit ca niste copii… Daca luam in calcul si calatoria istovitoare Paris-Bucuresti dinaintea filmarilor, pot spune ca am rezistat cu gratie, tot acest tur de forta fiind dedicat voua, cei care ascultati muzica mea. Va pup cu drag si…”nu vreau un apus de soare-n Africa, mi-e de-ajuns o noapte-n plus in Dacia ta…”, declara artista.

Au trecut doi ani de cand am vazut un alt videoclip interesant al Mariei – Zbor – vezi AICI! Ii dam un LIKE pentru factorul fresh?

mai multe aici: urban.ro