MIXTOPIA.RO: Maria Radu si-a lansat videoclipul pentru piesa DACIA TA!

Daca suntem obisnuiti ca artistii de afara sa cante despre masini scumpe si cu multi cai putere, iata ca la noi se canta despre Dacii.

Noul videoclip al Mariei Radu se intituleaza Dacia ta, chiar daca in clip nu apare nicio Dacie, ci doar ea in tot felul de haine colorate.

Piesa este destul de simpatica si catchy, un pop cu influente reggae, lejer de vara, care cu siguranta va prinde la mase.

“Videoclipul de fata intregeste un concept pe care l-am gandit alaturi de echipa mea: o stare de bine pe care trebuie sa ti-o ofere muzica, o stare de ‘si mai bine’ pe care ti-o ofera muzica si imaginea… cu alte cuvinte, un lyric video WOW, care sa va binedispuna si sa va trimita exact acolo unde va doriti: pe plaja, in gradina sau in parc (pat) – doar alaturi de iubitul/iubita voastra.

M-am distrat mult la filmari, am fost in priza 16 ore, am ras si am comentat, ne-am prostit ca niste copii… Daca luam in calcul si calatoria istovitoare Paris-Bucuresti dinaintea filmarilor, pot spune ca am rezistat cu gratie, tot acest tur de forta fiind dedicat voua, cei care ascultati muzica mea. Va pup cu drag si…”nu vreau un apus de soare-n Africa, mi-e de-ajuns o noapte-n plus in Dacia ta…“, a declarat Maria.

mai multe pe: mixtopia.ro