Maria Radu a cantat aseara la Tete A Tete

Cu scopul de a strange fonduri pentru a-l ajuta pe cascadorul Szoby Cseh, care se lupta de ceva timp cu o boala extrem de grea, Maria Radu a cantat aseara la Tete A Tete. Acesta se afla internat inca la spitalul Fundeni din capitala, unde a inceput sa urmeze tratamentul extrem de costisitor, cu medicamente aduse tocmai din India.
Plina de viata si cu zambetul mereu pe buze, Maria Radu a incantat si ridicat la dans publicul prezent cu cantecele sale, pe care fanii le fredoneaza si dupa ceva ani de la aparitia lor, precum Dorul, Pas cu Pas, Simply the Best.
In aceasta atmosfera relaxanta publicul a putut ajuta si el la strangerea de fonduri, prin consumatia facuta, toata suma stransa fiind donata lui Szoby Cseh.
Atmosfera romantica si calduroasa a localului a fuzionat perfect cu Maria, care, pe langa personalitatea sarmanta, are si un tonus de invidiat, deoarece s-a pregatit intens pentru lansarea noului ei videoclip al singel-lui “Dacia ta“, un videoclip plin de culoare, voie buna si versuri vesele, optimiste, menite sa aduca un pic de soare in sufletele celor care le asculta.
Maria Radu a preferat sa lanseze acest nou produs muzical dupa o indelunga pregatire, planificand pas cu pas fiecare detaliu concepandu-si o imagine care sa se potriveasca cu firea acesteia si cu stilul cantecelor sale.
Videoclipul il puteti vizualiza si pe site-ul Mariei Radu, http://mariaradu.ro/, unde de asemenea puteti afla mai multe informatii despre concertele viitoare ale artistei si nu numai.

mai multe pe: www.roevents.ro