WOWBIZ.RO: S-a dat pe reggae si s-a indragostit de cai. Maria Radu a luat lectii de echitatie ca sa-si tonifice posteriorul si coapsele

Dupa ce a trecut in cariera sa prin toate stilurile muzicale, ba chiar a cantat si jazz, Maria Radu se reinventeaza si incerca ceva nou.
Vesnic neobosita si plina de ideei, de acesta data, Maria Radu a adoptat pentru noua sa piesa “Dacia ta”, stilul funky-pop cu influente reggae, melodia sa fiind perfecta in perioada vacantelor. Si, pentru ca succesul sa fie garantat, artista a decis sa realizeze si un videoclip, apeland la imaginatia si talentul regizorului lui Costas Ivanov.
Numai ca, acesta a gandit un clip de imagine in care artista sa se afla in prim plan, astfel incat, la insistentele lui, Maria Radu s-a trezit ca trebuie sa ia luat lectii de echitatie ca sa-si tonifice posteriorul si coapsele.
“Asa am ajuns sa stau in sa si sa iau lectii de calarie. Atat de mult mi-a placut experienta aceasta, incat si acum frecventez Centrul de Echitatie desi nu o mai fac cu un scop. Am deja un calut preferat si ne intelegem de minune. Si uite asa am impuscat trei iepuri dintr-o lovitura: Mi-am lucrat corpul, m-am indragostit de cai si am un clip in care arat trasnet”, ne-a declarat Maria Radu.

mai multe pe: wowbiz.ro